Контактирајте го нашиот стручен тим или закажете термин:

Ве молиме користете ги информациите подолу како би дошле до поцакуваната информација.

  • ул. Бриселска бр.9/1-8,
    1000
    Скопје
  • 02/ 3124-311; 02/ 3124-310
  • info@konsaltingpekovic.mk
Loader
Ви благодариме.
Се случи грешка при испраќање на емаил пораката. Ве молиме пробајте повторно подоцна.