ул. Бриселска бр.9/1-8, Скопје

База на информации и податоци:

Category: Uncategorized

НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ИСОС: СЕ ПРОДОЛЖУВА РОКОТ ЗА АЖУРИРАЊЕ НА ПОДАТОЦИ ДО 29 ЈАНУАРИ 2023 ГОДИНА

На својата веб страна, на 26 јануари 2023 година (четврток), ИСОС објави НАЈНОВО СООПШТЕНИЕ до сите членови СО КОЕ СЕ ПРОДОЛЖУВА РОКОТ ЗА АЖУРИРАЊЕ НА ПОДАТОЦИТЕ ДО 29 ЈАНУАРИ 2023 ГОДИНА, кое го објавуваме во

Прочитај повеќе »